Home Actualidad Víctor Soler es converteix en candidat únic per a presidir el pp de gandia en l’xi congrés local

Víctor Soler es converteix en candidat únic per a presidir el pp de gandia en l’xi congrés local

Por Vanessa

El candidat popular ja havia anunciat a primera hora del matí haver presentat més de 100 avals; perquè foren validats pel COC davant el partit a nivell regional.

El Comité Organitzador de l’XI Congrés Local ha proclamat aquest matí a Víctor Soler com a candidat únic per a presidir el PP de Gandia. Després de constatar que ha sigut l’únic afiliat de l’agrupació local a aconseguir els avals necessaris.

Soler: “ La candidatura ha aconseguit conjuminar a tots els sectors, sensibilitats i opinions del Partit Popular de Gandia. Hui aqueix jove que va entrar fa ja alguns anys en una seu del PP de Gandia amb l’únic objectiu de treballar per la seua ciutat ha aconseguit, de la mà de tots els afiliats. Reunir el suport suficient per a presidir el partit en el qual sempre ha cregut ”

El candidat popular ja havia anunciat, a primera hora del matí d’ahir; haver presentat més de 100 avals perquè foren validats pel COC davant el partit a nivell provincial.

En les seues primeres declaracions després de la decisió del COC Víctor Soler ha volgut destacar que

“La candidatura ha aconseguit conjuminar a tots els sectors, sensibilitats i opinions del Partit Popular de Gandia”. Al que ha afegit que “hui aqueix jove que va entrar fa ja alguns anys en una seu del PP de Gandia amb l’únic objectiu de treballar per la seua ciutat ha aconseguit, de la mà de tots els afiliats, reunir el suport suficient per a presidir el partit en el qual sempre ha cregut”.

El candidat Víctor Soler ha volgut agrair a la seua família, amics i afiliats el suport que sempre ha sentit per a afrontar cada pas de la seua carrera política.

“Hui guanya el Partit Popular de Gandia, un partit unit que segueix el seu camí per a recuperar l’Alcaldia de Gandia. La meua candidatura es va marcar com a objectiu; que tots els afiliats tingueren la certesa que tots ells seran considerats en la seua persona, en els seus principis i en les seues conviccions, amb lleialtat. I aquesta candidatura única demostra que ho hem aconseguit” ha finalitzat Soler.

Així mateix, Víctor Soler ha manifestat que la seua candidatura segueix a oberta a totes aquelles incorporacions que vulguen sumar-se al projecte d’unitat que lidera.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
ut dolor. felis libero ipsum venenatis, libero.
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad