Home Actualidad La directora general de l’IVACE, Júlia Company, visita Tavernes

La directora general de l’IVACE, Júlia Company, visita Tavernes

Por Vanessa

Este matí han visitat l’Ajuntament de Tavernes la directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Júlia Company, i la directora de gestió de recursos humans i planificació estratègica de l’IVACE, Jacinta Rubio. Durant la reunió, s’han abordat les diferents línies d’ajudes destinades a ajuntaments per a implantar i promoure les energies renovables, millorar els polígons industrials del municipi o crear comunitats energètiques locals.

La directora general també ha visitat l’empresa vallera Don Hierro, beneficiària de distintes subvencions de l’IVACE en els últims anys i una empresa referent en l’ús de l’energia renovable en la seua producció, amb innovadores iniciatives com el BiciBox, un espai dissenyat per a guardar les bicicletes amb seguretat en els carrers de les ciutats. Durant la visita ha estat acompanyada per l’alcalde de Tavernes, Sergi González, i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
eleifend massa ut ut ut facilisis
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad