Home Actualidad Gandia posa en marxa un tren turístic a la platja de l’Auir

Gandia posa en marxa un tren turístic a la platja de l’Auir

Por Vanessa

Els veïns de Gandia i visitants podran conéixer la platja de l’Auir utilitzant el tren turístic que el departament de Turisme, que dirigeix l’edil Vicent Mascarell, ha iniciat des de hui.

El tren recorrerà el passeig Marítim i connectarà la platja Nord amb la platja de l’Auir. Les eixides es faran de dimarts a diumenge des de la Turist Info Faro 1 a les 10.00, 11.30, 13.00 i 14.30 hores i arribarà fins al carrer Valldigna, al costat del carrer Ribera Baixa prèvia parada davant de la Colònia Ducal.
La tornada està programada a les 12.15, 13.45 i 15.15 hores.

El tiquet, que té un preu de 4€, serveix per al viatge d’anada a la platja de l’Auir i tornar fins a la Tourist Info, a excepció del trajecte que es fa a les 14:30 que no té tornada.

Tindran preferència els visitants que tornen dins del seu tram horari. Els visitants que vullguen tornar amb una excursió diferent de la seua ho podran fer sempre que queden places al tren.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Praesent id id, non ipsum dolor. pulvinar elit. amet, leo
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad