Home Actualidad Xeraco estrena noves consultes i sol·licita a la Conselleria un Punt d’Atenció Continuada

Xeraco estrena noves consultes i sol·licita a la Conselleria un Punt d’Atenció Continuada

Por Redacción / Oliva

L’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell; juntament amb la regidora de Salut Pública, Maria José Castelló; i el coordinador de l’Àrea de Salut del Grau, Ivan Garcia; han visitat les noves instal·lacions del Consultori Mèdic que han estat possibles gràcies a la darrera reforma duta a terme al centre mèdic.

D’aquesta manera, el Consultori Mèdic de Xeraco compta amb dues noves consultes a la primera planta amb l’objectiu d’atendre les necessitats de la ciutadania. Una millora necessària per millorar l’atenció dels nostres veïns i veïnes.

Durant la visita, la regidora Maria José Castelló; ha anunciat la sol·licitud d’una cita a Conselleria de Sanitat per tal de traslladar la urgència del municipi per disposar d’un Punt d’Atenció Continuada.

Des de la Regidoria de Sanitat considerem que aquest PAC és molt important perquè el Consultori Mèdic del municipi es convertiria en un centre on s’atendrien les urgències no vitals fora de l’horari del centre de salut o en dies festius. Seria així, com qualsevol persona que necessités atenció sanitària urgent no vital fora de l’horari ordinari del seu centre de salut podria ser atesa sense necessitat de traslladar-se fins al Grau de Gandia.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
Sed libero eleifend Donec suscipit Curabitur elit. leo. Nullam Aenean
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad