Home Actualidad ‘Xeraco més net’ per apropar els valors de la Responsabilitat Social a la ciutadania

‘Xeraco més net’ per apropar els valors de la Responsabilitat Social a la ciutadania

Por Vanessa

L’Ajuntament de Xeraco dins el Pla de Formació i Divulgació de Responsabilitat Social 2022 de la Diputació de València va a realitzar una acció municipal que busca apropar a la ciutadania la promoció de valors i cultura de la Responsabilitat social.

La iniciativa que compta amb el suport i finançament de la institució provincial pretén sensibilitzar i fomentar el coneixement de la Responsabilitat Social.

Per a la regidora de Serveis Urbans, Silvia Milvaques, “amb aquesta iniciativa pretenem apropar i difondre a la ciutadania els valors de Responsabilitat Social i aconseguir una major implicació dels veïns i veïnes en el dia a dia del municipi”.

Les accions es realitzaran durant el mes de setembre a través d’una campanya bustiada d’un díptic informatiu en matèria d’accions responsables ciutadanes així com una campanya institucional que pose en valor el respecte pel medi ambient i la necessitat de mantindre conductes cíviques.

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
nec risus. justo velit, Curabitur ipsum
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad