Home La SaforXeraco Xeraco treballa per legalitzar el major nombre de casetes possibles del terme.

Xeraco treballa per legalitzar el major nombre de casetes possibles del terme.

Por Vanessa

L’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, ha anunciat l’inici dels tràmits per a regularitzar la situació de les casetes que es puguen i que en aquest moment es troben il·legalment implantats en sòl no urbanizable, mitjançant el procedimiento de minimización d’ impacte territorial.

Segons indica el primer edil, “no m’agradaria deixar de ser alcalde sense haver aconseguit legalitzar el major nombre de casetes possible. Entenc que hi ha greuges entre uns veïns i veïnes, i altres; d’aquesta manera anem a treballar en aquesta línia emparant-nos en la normativa de la Generalitat i sempre que els titulars de les parcel·les complisquen tots els requisits que es demana per a poder fer que aquestes casetes estiguen en una situació que aporten i paguen la contribució, i estiguen legals”.

En una primera tanda, es van presentar al passat plenari cinc vivendes per a regularitzar; d’aquestes, quatre van tirar endavant i una es va quedar per manca de requisits a falta que es puga resoldre. Des de l’Ajuntament ja ens estem treballant en una segona tanda, amb cinc persones més, per a legalitzar aquest nou lot de vivendes. “De forma ordenada i amb els recursos que disposem, procurarem portar endavant aquests tràmits per aconseguir la legalització de les casetes construïdes en el nostre terme municipal”

Artículos relacionados

El medio de comunicación digital, de Gandia y toda La Safor
tempus sem, ut Aenean quis, nec accumsan et, nunc ante. elit. ut
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad